Vanaf
€ 19 p.p.
Vanaf
€ 19 p.p.
Vanaf
€ 19 p.p.
Vanaf
€ 19 p.p.

GPS mountainbike verhuur

Het bos glijdt in hoog tempo aan je voorbij en in de verte zie je een hert dat jou aandachtig gadeslaat. Het is lang geleden, maar op dit moment ben je echt 1 met de natuur. Je gedachten dwalen even af en je denkt aan avontuur en de vele reizen die je gaat maken. Dan die schrik, dat onverwachtse gevoel van paniek. Met een harde ruk werd het stuur bijna uit je handen geslagen. Gelukkig hou je het hoofd cool en weet je de fiets weer op het juiste pad te brengen. Heerlijk inspannend die buitenlucht.

GPS mountainbiken, wat is het?

Na een korte instructie kan iedereen een mountainbike uitzoeken om daarna te beginnen aan een tocht door de Veluwse bossen. Verdwalen of de weg kwijtraken is geen optie, want de meegeleverde GPS geeft perfect aan hoe de route loopt.

In ons programma hebben we rekening gehouden met elk type fietser, want onze tochten lopen van 25 km tot wel 60 km, oftewel voor elk wat wils.

Welke uitrusting leveren wij:

  • Zonder goed materiaal geen topprestaties. Daarom kunnen al onze deelnemers gebruik maken van zeer goed onderhouden mountainbikes
  • Prachtig die bomen, maar ze zijn zo hard. Om iedereen veilig terug te laten keren, leveren we standaard een helm bij de fiets
Hier online boeken


  • Actief
  • Zeer actief
  • Buiten
  • Ontspannen
  • Bos


Vraag offerte aan

Gerelateerde Activiteiten

€ 15 p.p. Mountainbike verhuur
€ 15 p.p.

Mountainbike verhuur

Mountainbike dwars door het hart van de Veluwe. Meer informatie
Vanaf
€ 10 p.p.
GPS steppen
Vanaf
€ 10 p.p.

GPS steppen

Ontdek de Veluwe vanaf de step! Meer informatie
€ 9 p.p. Fietsverhuur
€ 9 p.p.

Fietsverhuur

Fiets huren op toeristisch startpunt Veluwetransferium Nunspeet! Meer informatie