Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/outdoorcen/domains/outdoornunspeet.nl/public_html/wp-content/themes/ocn/single-activiteiten.php on line 10
Geocache mountainbike puzzeltocht - Outdoorcentrum Nunspeet op de Veluwe
Vanaf
€ 29.50 p.p.
Vanaf
€ 29.50 p.p.
Vanaf
€ 29.50 p.p.

Geocache mountainbike puzzeltocht

Sportief en creatief komt samen met het programma Geocache mountainbiken.

Samen met je team door de Veluwse bossen mountainbiken opzoek naar de raadsels die jullie de code van de kist zullen opleveren. De routes die jullie rijden zijn speciaal uitgezet voor de mountainbike en geven een extra beleving aan deze activiteit. (de routes zijn aan te passen aan verschillende niveaus)

Uitgerust met mountainbikes gaan jullie per team opzoek naar de eerste aanwijzingen. Aangekomen op de eerste bestemming zal de uitkomst van het eerste raadsel jullie helpen om de volgende route te vinden, ingevoerd in de GPS zullen jullie deze route gaan volgen die jullie weer bij het volgende raadsel brengt.

Voertuigen:
Onze goed onderhouden mountainbikes zijn er in verschillende maten, van 24 inch voor kinderen tot volwassen maten van 2 meterplus 

Geocache GPS tocht, wat is het

Met behulp van een GPS en coördinaten ga je samen met je team op pad, voor een mooie tocht door de bossen. Iedere coördinaat die je moet opzoeken brengt je bij een nieuwe opdracht die je samen met je team moet uitvoeren. De oplossing van deze opdracht geeft toegang tot de volgende coördinaat en op deze manier kan je de tocht volledig afleggen. De laatste coördinaat brengt je bij de ware schat van deze tocht…. Lukt het jou en je team om de cijfercode te kraken en de schat te openen? 

Welke uitrusting leveren wij?

  • Instructie door een professionele instructeur
  • GPS apparaat
  • Opdrachtenboekje
Boek hier online 


Beoordelingen

Gerelateerde Activiteiten