Vanaf
€ 24.5 p.p.
Vanaf
€ 24.5 p.p.
Vanaf
€ 24.5 p.p.
Vanaf
€ 24.5 p.p.
Vanaf
€ 24.5 p.p.
Vanaf
€ 24.5 p.p.

Tandem Geocache Puzzeltocht

Kraak de code tijdens de Tandem Geocache Puzzeltocht door de Veluwse bossen.

Kraak de code van de kist, in teams gaan jullie op jacht naar de code van de kist. 
Uitgerust met de tandem, gaan jullie opzoek naar het eerste coördinaat. Aangekomen op de eerste bestemming gaan jullie opzoek naar de volgende aanwijzing. 
Waar kan het liggen? Waar kan het zijn? Plots duik je op de grond en niet veel later til je het kistje uit z’n verstopplek en opent het dekseltje. Je team kijkt gespannen mee…. De volgende opdracht komt eraan. 

Geocache GPS tocht, wat is het

Met behulp van een GPS en coördinaten ga je samen met je team op pad op een mooie tocht door de bossen. Iedere coördinaat die je moet opzoeken brengt je bij een nieuwe opdracht die je samen met je team moet uitvoeren. De oplossing van deze opdracht geeft toegang tot de volgende coördinaat en op deze manier kan je de tocht volledig afleggen. De laatste coördinaat brengt je bij de ware schat van deze tocht…. Lukt het jou en je team om de cijfercode te kraken en de schat te openen? 

Welke uitrusting leveren wij?

  • Instructie door een professionele instructeur
  • GPS apparaat
  • Opdrachtenboekje
  • Tandem

Maximaal 10 volwassenen, de groepsgrote is uit te breiden met bijvoorbeeld de Elektrische fiets, Stadsfietsen of mountainbikes.

Online Boeken

   • 4:00
  • Actief
  • Buiten
  • Ontspannen


Vraag offerte aan

Beoordelingen

Gerelateerde Activiteiten

Vanaf
€ 11.50 p.p.
Geocache GPS tocht
Vanaf
€ 11.50 p.p.

Geocache GPS tocht

Een avontuurlijke geocache in de Veluwse bossen. Ga op zoek naar de verborgen coördinaten en los de raadsels op! Kraak jij de code? Meer informatie
Vanaf
€ 30 p.p.
Verhuur Elektrische Step / Fat Max Experience
Vanaf
€ 30 p.p.

Verhuur Elektrische Step / Fat Max Experience

Lekker cruisen over de Veluwe op de stoere Kickbike Fat MAX. Door de snelle elektromotor zoef je geruisloos de prachtige Veluwe over. Meer informatie