Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/outdoorcen/domains/outdoornunspeet.nl/public_html/wp-content/themes/ocn/single-arrangementen.php on line 10
Barbecuearrangement De Hoeve #1 - Outdoorcentrum Nunspeet op de Veluwe
Vanaf
€ 25 p.p.
Vanaf
€ 25 p.p.
Vanaf
€ 25 p.p.
Vanaf
€ 25 p.p.

Barbecuearrangement De Hoeve #1

Kraak de code tijdens de Geocache Puzzeltocht door de Veluwse bossen.

Kraak de code van de kist, in team gaan jullie op jacht naar de code van de kist. 
Uitgerust met verschillende vervoersmiddelen per team, gaan jullie opzoek naar het eerste coördinaat. Aangekomen op de bestemmen gaan jullie opzoek naar de volgende aanwijzing. 
Waar kan het liggen? Waar kan het zijn? Plots duik je op de grond en niet veel later til je het kistje uit z’n verstopplek en opent het dekseltje. Je team kijkt gespannen mee…. De volgende opdracht komt eraan. 

Geocache GPS tocht, wat is het

Met behulp van een GPS en coördinaten ga je samen met je team op pad op een mooie tocht door de bossen. Iedere coördinaat die je moet opzoeken brengt je bij een nieuwe opdracht die je samen met je team moet uitvoeren. De oplossing van deze opdracht geeft toegang tot de volgende coördinaat en op deze manier kan je de tocht volledig afleggen. De laatste coördinaat brengt je bij de ware schat van deze tocht…. Lukt het jou en je team om de cijfercode te kraken en de schat te openen? 

 

Green Experience

Tijdens de Green Experience worden er verschillende elektrische voertuigen aangeboden, welke door de deelnemers getest kunnen worden.
Het aanbod van elektrische voertuigen bestaat uit de Elektrische Fat Max, Elektrische Trikke en de Segway. Na afloop staat er een heerlijke barbecue klaar!

Elektrische Trikke 
De Elektrische Trikke Experience zorgt voor een glimlach op het gezicht bij iedereen. Doormiddel van een krachtige elektromotor wordt de driewieler voort gestuwd. Het  flexibele frame van de Trikke zorgt ervoor dat deze uitstekend te besturen is

Kickbike Fat Max 

De Kickbike Fat MAX is een stoere step met een elektromotor, die geheel op eigen kracht voortbeweegt.
Voor de sportievelingen onder ons is het mogelijk om bij te steppen, maar dit is geen must.

De inhoud van de BBQ betreft:

Verschillende soorten vlees waaronder: (400 gram vlees/vis per persoon verdeeld over het aantal soorten)
Gemarineerde kipfilet in kruiden
-Kip en varkensspiesen
-Gemarineerde Entrecote
-Runde hamburger
-Zalmpakketje
-Vegetarische spiesjes

-Rauwkostsalade
-Pastasalade 
-Aardappelsalade 

-Wit en bruin brood
-3 koude sausen
-Kruidenboter en pesto
-Satésaus  • 6:00

  • Notice: Undefined index: c-ad-icon--time in /home/outdoorcen/domains/outdoornunspeet.nl/public_html/wp-content/themes/ocn/functions.php on line 49
  • Ontspannen
  • Bos


Vraag offerte aan

Beoordelingen

Gerelateerde Activiteiten