vanaf €12,-p.p.

Bedrijfsuitje Epe

Spectaculaire outdooractiviteiten starten vanuit het mooie Epe? Wilt u met uw bedrijfsuitje, vrijgezellendag of familie weekend vermaakt worden in of rondom Epe, dit is bij ons uiteraard mogelijk. Wij bieden de mogelijkheid om verschillende locaties in Epe te starten, zo werken we graag samen met Brasserie Floor

Denk bijvoorbeeld aan een Geocache GPS Puzzeltocht, waarbij je samen met je groep de natuur ontdekt door middel van een op maat gemaakte puzzeltocht. Elk coördinaat wat jullie vinden helpt jullie een stukje dichter bij het einde te komen.

Of een schitterende tocht op onze verschillende elektrische voertuigen zoals de Fat Max Kickbike of de Elektrische Trikke. Doordat ze elektrisch zijn zitten er geen totaal restricties aan mogelijke routes. Dit houdt in dat de tochten dwars door de schitterende natuur van de Veluwe kunnen gaan.

Dwars door de bossen met een terreinwagen? Ook dat is mogelijk vanuit deze locatie. Een op maat gemaakte route wordt samengesteld voor jullie groep. Hierdoor zien jullie de Veluwe op haar mooist.

Op maat

Dit zijn zeker niet de enige activiteiten die mogelijk zijn vanuit Epe. Ook Bamboestieken, GPS Games en de Veluwe Dropping kunnen hier geboekt worden. Op zoek naar iets specifieks? Er kunnen ook programma’s op maat worden gemaakt, vraag naar de mogelijkheden.

De dag afsluiten met een heerlijk diner? Ook dat kan geboekt worden! Brasserie Floor heeft namelijk ook een heerlijke dinerkaart waar u kunt genieten van verschillende vlees- en visgerechten.

Wat leveren wij?

  • Verschillende leuke buitenactiviteiten voor jou en je collega's
  • Activiteiten die volledig op maat gemaakt kunnen worden en gestart kunnen worden van verschillende locaties.

Tips:

  • Combineer! Het is ook mogelijk om de Fat Max Kickbike tocht te combineren met een puzzeltocht.
  • Maak een combinatie van activteiten en maak er een complete dag van.
  • Laat ons op locatie komen en maak een er een onvergetelijke dag van vanuit jullie eigen vestiging

Arrangementen op locatie

Bekijk al onze arrangementen
Arrangement Brasserie Floor
vanaf €41,-p.p.
Geocache GPS Puzzeltocht
vanaf €12,-p.p.
Fat Max Experience
vanaf €28,-p.p.