vanaf €12,-p.p.

Bedrijfsuitje Veluwe

Spectaculaire outdooractiviteiten starten op de prachtige Veluwe? Wilt u met uw bedrijfsuitje, vrijgezellendag of familie weekend vermaakt worden in of rondom Nunspeet, dit is bij ons uiteraard mogelijk. Wij bieden de mogelijkheid om verschillende locaties in Nunspeet te starten, zo werken we graag samen met Hotel De Hoeve van Nunspeet in Nunspeet.

Denk bijvoorbeeld aan een Geocache GPS Puzzeltocht, waarbij je samen met je groep de natuur ontdekt door middel van een op maat gemaakte puzzeltocht. Elk coördinaat wat jullie vinden helpt jullie een stukje dichter bij het einde te komen.

Of een schitterende tocht op onze verschillende elektrische voertuigen zoals de Fat Max Kickbike of de Elektrische Trikke. Doordat ze elektrisch zijn zitten er geen totaal restricties aan mogelijke routes. Dit houdt in dat de tochten dwars door de schitterende natuur van de Veluwe kunnen gaan.

Dwars door de bossen met een terreinwagen? Ook dat is mogelijk vanuit deze locatie. Met een op maat gemaakte route ziet u de Veluwe op haar mooist.

Bedrijfsuitje Veluwe op maat

Dit zijn zeker niet de enige activiteiten die mogelijk zijn vanuit deze locatie. Ook Bamboestieken, GPS Games en de Veluwe Dropping kunnen hier geboekt worden. Op zoek naar iets specifieks? Outdoor Centrum Nunspeet maakt ook graag programma’s op maat, vraag naar de mogelijkheden.

De dag afsluiten met een heerlijk diner? Uiteraard is dat ook mogelijk! Hotel De Hoeve van Nunspeet heeft namelijk ook een heerlijke brasserie en een pannenkoekenrestaurant waar u kunt genieten van verschillende seizoens- en streekgerechten.

Liever de dag eindigen met een geheel voor u verzorgde barbecue? Hotel De Hoeve van Nunspeet heeft een aanbod van verschillende barbecuearrangementen. Deze compleet verzorgde barbecue’s zijn te boeken in combinatie met de outdooractiviteiten van Outdoor Centrum Nunspeet.

Wat leveren wij?

  • Verschillende leuke buitenactiviteiten voor u en uw collega's
  • Activiteiten die volledig op maat gemaakt kunnen worden en gestart kunnen worden van verschillende locaties.

Tips:

  • Combineer! Het is ook mogelijk om de Fat Max Kickbike tocht te combineren met een puzzeltocht.
  • Maak een combinatie van activteiten en maak er een complete dag van.
  • Laat ons op locatie komen en maak een er een onvergetelijke dag van vanuit jullie eigen vestiging

Arrangementen op locatie

Bekijk al onze arrangementen
Geocache GPS Tocht
vanaf €12,-p.p.
Fat Max Experience
vanaf €28,-p.p.
Veluwe Dropping
vanaf €36,-p.p.

Deprecated: Functie wp_make_content_images_responsive is sinds versie 5.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/outdoorcen/domains/outdoornunspeet.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5383

De Veluwe

De Veluwe is een overwegend beboste landstreek in de Nederlandse provincie Gelderland en een voormalig kwartier van het hertogdom Gelre. De Veluwe meet ongeveer 1000 km². In tegenstelling tot het oude kwartier heeft de hedendaagse regio geen duidelijk gedefinieerde vaste grenzen. Globaal gezien ligt de regio ingesloten tussen het IJsseldal, de Veluwerandmeren, de Nederrijn en de Gelderse Vallei. Een gebied met een oppervlakte van 91.200 ha is aangemerkt als Natura 2000-gebied.