vanaf €,-p.p.

Bedrijfsuitje Veluwe

Spectaculaire outdoor activiteiten starten op de prachtige Veluwe? Wil je met jouw bedrijfsuitje, vrijgezellen dag of familie weekend vermaakt worden in of rondom Nunspeet, dit is bij ons uiteraard mogelijk. Wij bieden de mogelijkheid om verschillende locaties in Nunspeet te starten.

Denk bijvoorbeeld aan een Geocache GPS Puzzeltocht, waarbij je samen met je groep de natuur ontdekt door middel van een op maat gemaakte puzzeltocht. Elk coördinaat wat jullie vinden helpt jullie een stukje dichter bij het einde te komen. Deze hebben we ook met de mountainbike, tandem of met verschillende vervoersmiddelen.

Ook bieden we schitterende tochten aan op onze elektrische steps, de Fat Max Kickbike. Hiervoor hebben we verschillende mooie routes uitgezet door de Veluwse. Deze activiteit kunnen we met vele andere activiteiten combineren. Bij voorbeeld met Handboogschieten of de lelijke eend tour.

Bedrijfsuitje Veluwe op maat

Dit zijn zeker niet de enige activiteiten die mogelijk zijn vanuit deze locatie. Ook Bamboestieken, GPS Games en de Veluwe Dropping kunnen hier geboekt worden. Op zoek naar iets specifieks? Outdoor Centrum Nunspeet maakt ook graag programma’s op maat, vraag naar de mogelijkheden.

De dag afsluiten met een heerlijk diner? Uiteraard is dat ook mogelijk! Liever de dag eindigen met een geheel voor u verzorgde barbecue? Ook dit is mogelijk bij Outdoor Centrum Nunspeet!

Wat leveren wij?

  • Verschillende leuke buitenactiviteiten voor u en uw collega's
  • Activiteiten die volledig op maat gemaakt kunnen worden en gestart kunnen worden van verschillende locaties.

Lelijke eendTips:

  • Combineer! Het is ook mogelijk om de Fat Max Kickbike tocht te combineren met een puzzeltocht.
  • Maak een combinatie van activteiten en maak er een complete dag van.
  • Laat ons op locatie komen en maak een er een onvergetelijke dag van vanuit jullie eigen vestiging

Arrangementen op locatie

Bekijk al onze arrangementen
Geocache GPS Tocht
vanaf €14.50,-p.p.
Fat Max Experience
vanaf €37.5,-p.p.
Veluwe Dropping
vanaf €38,-p.p.