vanaf €,-p.p.

Uit maar toch thuis

Uit maar toch thuis bij Dorpsherberg De Roskam

speciaal voor de logies van Dorpsherberg De Roskam hebben wij een aantal leuke activiteiten geselecteerd.
Vanuit deze schitterende locatie bieden wij een aantal activiteiten aan die ook daadwerkelijke bij de deur starten.

Locatie omschrijving

Voel je thuis in Dorpsherberg De Roskam in Nunspeet, het inspirerende hart van natuurgebied De Veluwe. De Dorpsherberg is het oudste horecapand van Nunspeet. Het is in 2018 en 2019 grondig gerestaureerd en in oude glorie hersteld. Het authentieke monument uit 1855 heeft een café/restaurant, een zaaltje (de Huiskamer) op de begane grond en beschikt daarnaast over 10 sfeervolle hotelkamers. De Roskam ligt midden in de levendige winkelstraat van Nunspeet én op loopafstand van de uitgestrekte Veluwse bossen, heide en zandverstuivingen.

 

Wat springt eruit? Er zijn vele activiteiten die we kunnen bieden, maar naar onze mening zijn er twee die eruit springen.Zo hebben wij de Roskam ducktourga samen even terug in de tijd en geniet van onze schitterende omgeving. Terwijl jullie het dakje open hebben navigeren jullie met het roadbook langs heidevelden, beken, sprengen en kastelen. Boek een picknickmand bij jullie locatie erbij die onderweg op één van de vele bankjes genuttigd kan worden.
Een andere topper is de Roskam E-step Veluwe tour Doormiddel van een GPS maken jullie een tour over de Veluwse. De elektrisch aangedreven steps is geruisloos en heeft geen extra ondersteuning van jullie nodig, waardoor je heerlijk kunt genieten van de omgeving.  Tijdens de tour is er kan om wild te zien, zeker als deze route in de ochtend of avond word bereden.      
Roskam Ducktour
vanaf €114,-p.p.
Roskam Fietsverhuur
vanaf €9,-p.p.
Roskam E-step Veluwe tour
vanaf €29.50,-p.p.