vanaf €30,-p.p.

Elektrische step op de Veluwe

De Fat Max elektrische step is de overtreffende trap van je step van vroeger. Je hoeft zelfs niet meer te steppen, alleen de eerste keer om weg te rijden. Deze stoere step is compleet elektrisch. Dit betekent dat je er overal mee mag komen en er geen routebeperkingen zijn!

Geniet van de schitterende omgeving van de Veluwe. Dit terwijl je samen met je vrienden, collega’s of familie geruisloos door de bossen zoeft. Dankzij het stoere uiterlijk van de Fat Max Kickbike zal je zeker wat hoofden doen draaien als jullie langskomen. De steps zijn uiteraard ook per stuk te huren, dus voor kleine groepen ook ideaal. Een heerlijk uitje voor tussen de vergaderingen door, of als je er gewoon even tussenuit wilt! De Veluwe ontleent zich ideaal voor deze elektrische step, aangezien er veel verharde paden zijn door de bossen.

Op Maat

Er is keuze uit verschillende routes maar uiteraard is het ook mogelijk om een route op maat te laten maken. De voertuigen zijn ook per stuk te huren en deze activiteit is ook op locatie te boeken. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Of kies uit een van de onderstaande arrangementen!

Om de dag compleet te maken kan er ook afgesloten worden met een heerlijke barbecue. Dit is mogelijk op verschillende van onze locaties. Denk bijvoorbeeld aan Hotel De Hoeve van Nunspeet, Brasserie Het Stationshuisje of Bezoekerscentrum Nunspeet.

Elektrische Fat Max Kickbike, wat is het?

Op een volledig elektrisch aangedreven kickbike ga jij en jouw team cruisen over de Veluwe. De steps zijn ontworpen om maximaal gebruiksgemak te bieden. Zelf steppen mag, maar is totaal niet nodig. Deze gave steps rijden namelijk ook zonder fysieke ondersteuning. Volledig elektrisch. Uiteraard word je voorzien van een route, waardoor je verzekerd bent van prachtige tocht. De minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar en 1 deelnemer van de groep moet minimaal 24 jaar of ouder zijn.

Welke uitrusting leveren wij?

  • Uitleg van een professionele instructeur
  • Gebruik van de elektrische step inclusief de juiste verzekering
  • Verschillende mooie routes

Tips:

  • Combineer het met een Puzzeltocht op de route en kraak de code.
  • Maak een combinatie met andere voertuigen en wissel halverwege van voertuig.
  • Laat ons op locatie komen en maak een mooie route vanuit jullie eigen vestiging

Arrangementen met deze activiteit

Bekijk al onze arrangementen
BOTTER VAREN MET ELEKTRISCHE STEP EN LUXE LUNCH
vanaf €74,-p.p.
FAT MAX EXPERIENCE ICM BOOGSCHIETEN EN BBQ
vanaf €58,-p.p.
KLEIDUIVENSCHIETEN EN FAT MAX RIJDEN
vanaf €63,-p.p.

Deprecated: Functie wp_make_content_images_responsive is sinds versie 5.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/outdoorcen/domains/outdoornunspeet.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5383

de veluwe

De Veluwe is een overwegend beboste landstreek in de Nederlandse provincie Gelderland en een voormalig kwartier van het hertogdom Gelre. De Veluwe meet ongeveer 1000 km². In tegenstelling tot het oude kwartier heeft de hedendaagse regio geen duidelijk gedefinieerde vaste grenzen. Globaal gezien ligt de regio ingesloten tussen het IJsseldal, de Veluwerandmeren, de Nederrijn en de Gelderse Vallei. Een gebied met een oppervlakte van 91.200 ha is aangemerkt als Natura 2000-gebied.