vanaf €9,-p.p.

Dagje uit

Vanuit onze locatie, Het Bezoekerscentrum  in Nunspeet bieden wij vele verschillende leuke uitjes aan. Ben jij opzoek naar een leuke gezinsactiviteit, een groepsuitje of moet je een familie uitje organiseren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met de vele materialen die wij hebben, bieden wij een breed aanbod van activiteiten aan om zo van jullie uitje een onvergetelijk dag te maken.  Op deze pagina zie je verschillende activiteiten die je direct online kan boeken, zo kan je met één van onze voertuigen op pad, of samen met je vrienden en geocache puzzeltocht met de step boeken.  Wil je een volledige verzorgde dag met verschillende activiteiten vraag dan een offerte aan, wij denken dan graag met jullie mee om hier zo een onvergetelijke dag van te maken.

De activiteiten worden  via de site van het Bezoekerscentrum aangeboden, aangezien het hier mogelijk is om online te boeken.

 

 

Momenteel kunnen de activiteiten alleen op reservering. We vragen jullie de richtlijnen van het RIVM aan te houden. Heeft één van de gezinsleden luchtwegklachten (neusverkoudheid, keelpijn, hoesten, benauwd en/of koorts) dan vragen we jullie om niet te komen.
GPS Mountainbiken
vanaf €19,-p.p.
Elektrische Step Fat max Experience
vanaf €25,-p.p.
Fietsverhuur
vanaf €9,-p.p.