vanaf €46,-p.p.

Golfarrangement op de Veluwe

Altijd al willen kennismaken met golf? Dankzij dit sportieve maar toch ontspannende golfarrangement op de Veluwe kunt u samen met uw collega’s, vrienden of familie deze sport ontdekken. Dit allemaal in samenwerking met de schitterende golfbaan Het Rijk van Nunspeet.

Tevens is het mogelijk om dit golfarrangement te boeken als break op een drukke vergaderdag. Even het hoofd leegmaken en alles laten inzinken. Wie is er het beste op de golfbaan? En na de clinic weer door met de vergaderingen.

Programma Golfarrangement

Tijdens een 2 uur durende golfclinic maakt onze golf professional u bekend met de wereld van golf met behulp van het volgende sportieve programma:

  • Full swing op de driving range
  • Korte spel op de putting green & chipping area
  • Afsluitende competitie op de Dennenbaan (onze Par 3 pitch en puttbaan)

Per clinicgroep wordt er gestreden om 2 prijsjes die Het Rijk van Nunspeet beschikbaar stelt.

Ons advies is om schoenen met een platte zool te dragen. Dit zorgt voor gemak op de golfbaan. Golfbaan Het Rijk van Nunspeet beschikt over ruime kleedkamers met lockers, waar persoonlijke spullen kunnen worden opgeborgen.

Op zoek naar een ander arrangement? Bekijk hier onze arrangementen pagina waarop u zelf kunt kiezen wat u wil. Of kies een van de onderstaande arrangementen.

Golf, wat is het?

Golf is een balspel waarbij een kleine, harde bal met een golfclub van de tee (afslagplaats) weggeslagen wordt in de richting van een met een vlag gemarkeerd punt (de hole). Het doel is om de bal in zo min mogelijk slagen in de hole te doen belanden. Golf wordt gespeeld op een golfbaan. En in dit geval de golfbaan Het Rijk van Nunspeet.

Wat leveren wij?

Een ideale dag uit met collega's op de golfbaan. Leer een nieuwe sport kennen door middel van het te doen. De instructeur legt verschillende technieken uit en laat ook zien waarom deze werken. Hierna zal de groep zelf de proef op de som nemen en een full swing proberen. Ook zal het putten onder de loep genomen worden en uiteindelijk is er een kleine competitie binnen de groep. Een ideale dag uit met uw collega's!

Arrangementen met deze activiteit of soortgelijke arrangementen

Bekijk al onze arrangementen
Golfclinic i.c.m. lelijke eend rijden & barbecue
vanaf €47,-p.p.
Golfclinic & Elektrische steps
vanaf €71,-p.p.
Boerenbosgolf
vanaf €13,-p.p.

Deprecated: Functie wp_make_content_images_responsive is sinds versie 5.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/outdoorcen/domains/outdoornunspeet.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5383

De Veluwe

De Veluwe is een overwegend beboste landstreek in de Nederlandse provincie Gelderland en een voormalig kwartier van het hertogdom Gelre. De Veluwe meet ongeveer 1000 km². In tegenstelling tot het oude kwartier heeft de hedendaagse regio geen duidelijk gedefinieerde vaste grenzen. Globaal gezien ligt de regio ingesloten tussen het IJsseldal, de Veluwerandmeren, de Nederrijn en de Gelderse Vallei. Een gebied met een oppervlakte van 91.200 ha is aangemerkt als Natura 2000-gebied.