vanaf €77,-p.p.

Groen bedrijfsuitje Nunspeet

Verantwoord bezig zijn en genieten van de prachtige omgeving van de Veluwe, dat is wat wij bieden met onze Green Experience. Samen met je groep zul je op elektrische voertuigen als de Fat Max Kickbike en de Trikke rondzoeven door de mooie bossen die de Veluwe te bieden heeft. Een ideaal groen bedrijfsuitje!

Samen met je collega’s, vrienden of familie zul je de mooiste plekken van de Veluwe ontdekken en omdat de voertuigen totaal geen geluid maken kun jullie genieten van het geluid van de natuur. Zingende vogels, wind wat door de bladeren waait en uiteraard is een praatje met elkaar maken ook zeker mogelijk.

Op Maat

Er is keuze uit verschillende routes maar uiteraard is het ook mogelijk om een route op maat te laten maken. De voertuigen zijn ook per stuk te huren en deze activiteit is ook op locatie te boeken. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Of kies uit een van de onderstaande arrangementen!

Om de dag compleet te maken kan er ook afgesloten worden met een heerlijke barbecue. Dit is mogelijk op verschillende van onze locaties. Denk bijvoorbeeld aan Hotel De Hoeve van Nunspeet, Brasserie Het Stationshuisje of Bezoekerscentrum Nunspeet.

Wat leveren wij?

  • Verschillende leuke buitenactiviteiten voor u en uw collega's
  • Activiteiten die volledig op maat gemaakt kunnen worden en gestart kunnen worden van verschillende locaties.

Tips:

  • Combineer! Het is ook mogelijk om de Fat Max Kickbike tocht te combineren met een puzzeltocht.
  • Maak een combinatie van activteiten en maak er een complete dag van.
  • Laat ons op locatie komen en maak een er een onvergetelijke dag van vanuit jullie eigen vestiging
Green Experience icm BBQ
vanaf €77,-p.p.
Fat Max icm Boogschieten & BBQ
vanaf €68,-p.p.
Golfclinic icm Electric Adventure
vanaf €46,-p.p.