vanaf €77,-p.p.

Groen bedrijfsuitje op de Veluwe

Verantwoord bezig zijn en genieten van de prachtige omgeving van de Veluwe, dat is wat wij bieden met onze Green Experience. Samen met de groep zullen jullie op elektrische voertuigen als de Fat Max Kickbike en de Trikke rondzoeven door de mooie bossen die de Veluwe te bieden heeft. Een ideaal groen bedrijfsuitje!

Samen met collega’s, vrienden of familie zult u de mooiste plekken van de Veluwe ontdekken en omdat de voertuigen totaal geen geluid maken kunt u met uw groep genieten van het geluid van de natuur. Zingende vogels, wind wat door de bladeren waait en de rust van de Veluwe. Dit maakt het ook heel makkelijk om een praatje met elkaar te maken.

Om deze heerlijke dag af te sluiten staat er na afloop een verrukkelijke barbecue klaar voor jullie. Deze is uiteraard ook tot in de puntjes aan te passen op jullie wensen. Zo is de gehele dag volledig in jullie handen en zal er nog lang worden nagepraat over dit prachtige arrangement.

Op maat

Er is keuze uit verschillende routes maar uiteraard is het ook mogelijk om een route op maat te laten maken. De voertuigen zijn ook per stuk te huren en deze activiteit is ook op locatie te boeken.

Green Experience

Tijdens de Green Experience worden er verschillende elektrische voertuigen aangeboden, welke door de deelnemers getest kunnen worden. Het aanbod van elektrische voertuigen bestaat uit de Elektrische Fat Max, Elektrische Trikke en de Segway. Na afloop staat er een heerlijke barbecue klaar!

Elektrische Trikke

De Elektrische Trikke Experience zorgt voor een glimlach op het gezicht bij iedereen. Doormiddel van een krachtige elektromotor wordt de driewieler voort gestuwd. Het flexibele frame van de Trikke zorgt ervoor dat deze uitstekend te besturen is

Kickbike Fat Max

De Kickbike Fat MAX is een stoere step met een elektromotor, die geheel op eigen kracht voortbeweegt. Voor de sportievelingen onder ons is het mogelijk om bij te steppen, maar dit is geen must.

Tips

Combineer de Green Experience met een BBQ! Tijdens de Green Experience worden er verschillende elektrische voertuigen aangeboden, welke door de deelnemers getest kunnen worden. Het aanbod van elektrische voertuigen bestaat uit de Elektrische Fat Max, Elektrische Trikke en de Segway. Na afloop staat er een heerlijke barbecue klaar!

Arrangementen met deze activiteit

Bekijk al onze arrangementen
Green Experience icm BBQ
vanaf €77,-p.p.
Green Experience icm Trabant
vanaf €62,-p.p.
Green Experience icm Golfclinic
vanaf €46,-p.p.

Deprecated: Functie wp_make_content_images_responsive is sinds versie 5.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/outdoorcen/domains/outdoornunspeet.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5383

De Veluwe

De Veluwe is een overwegend beboste landstreek in de Nederlandse provincie Gelderland en een voormalig kwartier van het hertogdom Gelre. De Veluwe meet ongeveer 1000 km². In tegenstelling tot het oude kwartier heeft de hedendaagse regio geen duidelijk gedefinieerde vaste grenzen. Globaal gezien ligt de regio ingesloten tussen het IJsseldal, de Veluwerandmeren, de Nederrijn en de Gelderse Vallei. Een gebied met een oppervlakte van 91.200 ha is aangemerkt als Natura 2000-gebied.