Leuke najaarsactiviteiten

De dagen worden korter en kouder, truien en winterjassen worden opgediept uit kasten en de verwarming gaat een standje hoger.
MAAR… deze tijd van het jaar is perfect voor leuke najaarsactiviteiten met collega’s, vrienden of familie!

We hebben de leukste najaarsactiviteiten voor u op een rijtje gezet.

HET STROPERS MYSTERIE
Al sinds de tijd dat er wild op de Veluwe voorkomt is er iets vreselijks gaande onder het donkere bladerdak van de bossen. Hertenfamilies worden bruut uit elkaar gedreven en zwijnen steken hun koppen diep in het zand. Marters zijn hun bont niet veilig en zelfs de vogels moeten op hun hoede zijn.
De boswachters zijn al jaren beducht op de onverwachte aanvallen van de illegale stropersbende. Met zwaar geschut en gevaarlijke vallen jaagt dit gajes op de wilde dieren. Het wordt tijd dat er hulp komt om dit schandalige gedrag voor eens en voor altijd te stoppen, de boswachters redden het niet alleen. Help mee de mysterieuze stropers een halt toe te roepen door hun geheimen te ontrafelen.
Meer informatie

GEOCACHE GPS TOCHT
Nog 1 keer kijk je naar de coördinaten en je weet dat het niet lang meer kan duren. Niet veel later ben je op de plek van bestemming en gretig kijk je rond. Waar kan het liggen? Waar kan het zijn? Plots duik je op de grond en niet veel later til je het kistje uit z’n verstopplek en opent het dekseltje. Je team kijkt gespannen mee…. De volgende opdracht komt eraan.
Meer informatie

TRABANT TOUR VELUWE
Druk pratend loop je door de bossen naar het parkeerterrein. Eenmaal aangekomen valt je gesprek stil, daar staan ze. Keurig glimmend op een rij staan de iconische auto’s trouw te wachten op hun volgende tocht. Ze zijn niet per se stoer, zeker niet snel en al helemaal niet meer nieuw. Toch is 1 blik op deze unieke auto’s voldoende om te weten dat je een mooie dag vol met avontuur tegemoet gaat. De Trabant is voor vandaag je beste vriend.
Meer informatie

DROPPINGS
Wat was dat? Met je zaklantaarn schijn je snel om je heen, maar veel meer dan een modderige weg en heel veel bomen valt er niet te zien. Toch hoorde je iets voorbij komen, kort, maar overduidelijk…
Gewapend met GPS en zaklamp zoek je, samen met de andere teamleden, de weg terug.
Veluwe dropping
Avond dropping
Army dropping

GPS NATUURWANDELTOCHT
Je voelt je voeten, maar dat maakt niet uit. Iedere meter die je aflegt, brengt weer iets nieuws. Het is echt ongelooflijk hoe mooi de Veluwe is en hoeveel flora en fauna er leeft. Je wist dat natuurlijk wel, maar nu je zo gericht alle pracht en praal krijgt voorgeschoteld, ben je toch zwaar onder de indruk. De wind steekt op en brengt een aangename verkoeling. Heerlijk dit.
Meer informatie

PUBQUIZ SPECIAL
De klok tikt en de spanning neemt toe. Het ligt op het puntje van je tong, je weet het, je kan het . En dan….. genadeloos klinkt de zoemer, “zero points”. Er is geen tijd om te lang stil te staan bij dit gemiste punt. Snel even proosten met je buurman en de volgende vraag klinkt alweer. Ai… weer een moeilijke..
Meer informatie

TERREINWAGEN ADVENTURE
Overal waar je kijkt zie je bos of velden om je heen. De weg is weliswaar verhard, maar het gevoel van avontuur is daardoor niet minder. De volgende bocht is een scherpe en als een ware professional schakel je terug om vervolgens tijdig gas bij te geven voor de heuvel die opdoemt. Het is duidelijk, de Landrover voelt zich thuis in deze omgeving en jij voelt je thuis in de Landrover.
Meer informatie

SMOKKELSPEL
Vol enthousiasme slaan de vlammen om zich heen, het kampvuur is officieel ontstoken. Iedereen is er klaar voor, maar er is nog 1 probleem…. er is geen eten. Gelukkig staan de Veluwse bossen bekend om hun talrijke smokkelroutes. Met een beetje handigheid en doorzettingsvermogen is het mogelijk om het feest compleet te maken met heerlijke versnaperingen.
Meer informatie

De leukste najaarsactiviteiten vind je bij Outdoorcentrum Nunspeet. Graag tot ziens.

Populaire activiteiten

Vanaf
€ 49 p.p.
Lelijke Eend rijden
Vanaf
€ 49 p.p.

Lelijke Eend rijden

Lelijke Eend verhuur op de Veluwe: Heerlijk nostalgisch op pad met de aandoenlijke Franse lelijke eend! Jullie gaan met behulp van…

Meer informatie
Vanaf
€ 29.5 p.p.
Veluwe Dropping
Vanaf
€ 29.5 p.p.

Veluwe Dropping

De Veluwe dropping begint: Zojuist zijn jullie gedropt, samen met je team kijk je onwennig om je heen. Je richtingsgevoel…

Meer informatie
Vanaf
€ 27.50 p.p.
Expeditie Robinson
Vanaf
€ 27.50 p.p.

Expeditie Robinson

Ben jij een echte Robinson, ontdek het tijdens ons arrangement Expeditie Robinson! Al jaren kijk je naar het tv programma,…

Meer informatie