Recensies

Benieuwd hoe anderen het vonden? Lees dan hieronder hun recensies. Bent u tevreden over uw uitje? Laat er zelf een achter! Wilt u contact met ons persoonlijk opnemen? Vul dan het formulier op deze pagina in.

(5) - Anno Klunder

Afgelopen maandag 25 mei in het begin van de avond met Hendrik mee geweest met de natuur wildtocht op de kick bikes. Wat een prachtige ervaring en wat kan Hendrik mooi over de Veluwe vertellen. Ik kan het iedereen aanraden om dit eens mee te maken. Als we weer in de buurt verblijven gaan we zeker weer iets met het Outdoorcentrum ondernemen. Hendrik nogmaals bedankt voor de onvergetelijke tocht. Hartelijke groet Anno and friends

(5) - Hans&Marjos

Heerlijke dag gehad. Met een lelijke eend (2cv) op stap geweest. Mooie route meegekregen. Mand met lunch meegekregen en op een mooi plekje op gegeten. Wat een bekijks onderweg, zelfs zwaaiende mensen. Aansluitend de dag afgerond bij het stations huisje. Op verzoek macaroni ham/kaas met een salade gemaakt. Flexibele kok. Kortom een schitterende dag in een mooie omgeving met een oude eend. Hartelijk dank.

(5) - Herman

Door omstandigheden moesten we onze reservering 2 keer wijzigen. Was geen enkel probleem. Heldere en snelle communicatie. De fietsen zijn van prima kwaliteit. We werden ter plekke snel geholpen en waren binnen 5 minuten op weg door de schitterende omgeving. Van harte aanbevolen

(5) - Annemieke van der Weijden

Wij zijn op onze trouwdag met Hendrik Jan op de FatMax steps het bos in geweest. Een unieke ervaring die we iedereen aanraden!! We hebben veel wild kunnen spotten waaronder een das, wilde zwijnen en biggetjes. Hij verbaasde ons dat hij alles zo goed hoorde en zag. Zonder hem waren we langs veel straal voorbij gereden. Al met al een ervaring om nooit te vergeten!!

Laat een recensie achter