vanaf €16,-p.p.

Teambuilding op de Veluwe

Ontdek samen met je collega’s de Veluwe tijdens één van de teambuilding programma’s!

Actief samenwerken met je team de bossen in om zo elkaar beter te leren kennen en het teamverband te versterken.  Samen met Team4Teams bieden wij teamtrainingen aan die worden afgewisseld met ontspannende en teambuilding activiteiten. Wij verzorgen deze trainingen op één van onze locaties in Nunspeet. Onze hoofd locatie Bezoekerscentrum is gelegen op de Veluwe in de natuur, en bied de rust en de ruimte om even los te komen van de dagelijkse werkzaamheden.

In overleg met de opdrachtgevers maakt Team4Teams de training op maat , mede hierdoor kan de aandacht gelegd worden op de punten die jullie als opdrachtgever belangrijk vinden.

Samen laten wij organisaties groeien.

Break

Even een break? We wisselen de teamtrainingen af met ontspannende en samenwerkingsactiviteiten om de band tussen collega’s nog sterker te maken. Dit zijn bijvoorbeeld activiteiten als GPS Games, een tocht op een elektrische Fat Max Kickbike of Bamboestieken.

Teambuilding

Ben je benieuwd welke teambuilding activiteiten er allemaal te boeken zijn? Neem dan even een kijkje op onze activiteitenpagina. Activiteiten waarin samenwerking van belang is zijn bijvoorbeeld Bamboestieken, Vlotten bouwen, GPS Games en uiteraard de verschillende droppingen.

Wat bieden wij u aan?

Teambuilding met Reflectie - een perfecte start in de teamtrainingscyclus. Met teambuilding oefent u het plezier van samenwerken. Teambuilding vergroot het vermogen om bij veranderingen flexibel en creatief te blijven en ondersteunt resultaatgericht werken. Periodiek onderhoud voor elk team.

Teamtraining & teambuilding

Bekijk al onze arrangementen
Teamtraining
vanaf €0,-p.p.
GPS Games
vanaf €18,-p.p.
Bamboestieken
vanaf €16,-p.p.

Deprecated: Functie wp_make_content_images_responsive is sinds versie 5.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/outdoorcen/domains/outdoornunspeet.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5383

De Veluwe

De Veluwe is een overwegend beboste landstreek in de Nederlandse provincie Gelderland en een voormalig kwartier van het hertogdom Gelre. De Veluwe meet ongeveer 1000 km². In tegenstelling tot het oude kwartier heeft de hedendaagse regio geen duidelijk gedefinieerde vaste grenzen. Globaal gezien ligt de regio ingesloten tussen het IJsseldal, de Veluwerandmeren, de Nederrijn en de Gelderse Vallei. Een gebied met een oppervlakte van 91.200 ha is aangemerkt als Natura 2000-gebied.