vanaf €12,-p.p.

Fietsverhuur

Statdsfietsen en E- bikes
Vanuit onze startlocatie Bezoekerscentrum in Nunspeet zijn er vele mogelijkheden om mooie routes te fietsen over de Veluwe. Wat dacht u van een leuke tocht richting het oude vissersstadje Elburg of een mooie tocht door de Veluwse bossen om halverwege in het culinaire dorpje Vierhouten even te Lunchen. Niet bang om kilometers te maken, dan kan zelfs een bezoekje aan Paleis het Loo erin zitten!

Mountainbikes en E-mountainbikes:
Met meer dan 100 mountainbikes in ons assortiment mogen wij ons een van de grootste mountainbike verhuurders van de omgeving noemen! Door de centrale ligging van onze locatie fiets je zo de Veluwe op. We bieden vele routes aan op GPS waarbij we ons aan kunnen passen aan niveaus en leeftijd. UNIEK bij ons is dat we ook meerdere XXL framematen hebben waardoor we tot een lengte van ruim 2 meter een fiets kunnen aanbieden.

Fietsverhuur

Fietsverhuur Nunspeet

Een dag, weekend, midweek op vakantie naar de Veluwe? U ontdekt het mooiste gebied van Nederland het beste op de fiets! Uitgestrekte heide, prachtige natuurgebieden en gezellige hanzesteden, vanuit Vierhouten  en Nunspeet bent u er zo. Afhankelijk van het seizoen kunt u starten vanuit Vierhouten of Nunspeet om direct van deze mooie omgeving te genieten. Zorgeloos fietsen op de Veluwe met een comfortabele en goed uitgeruste fiets? Bekijk ons aanbod, en neem voor vragen gerust contact met ons op!

Wat is GPS Mountainbiken?

Genieten, inspannen en het ruige en gevarieerde terrein van de Veluwe verkennen met een GPS-apparaat. Als lokale mountainbikeliefhebbers kennen we de mooiste plekjes en mountainbikeroutes tussen Vierhouten, Elspeet, Nunspeet, Epe, Emst en Gortel. Langs de geurige heidevelden, over de stuwwallen en dwarsdoor de stuifzandgebieden. Deze pareltjes van MTB-routes kunnen we natuurlijk voor ons zelf houden, maar dat doen we niet! Met een GPS-apparaat op het stuur deelt u in de kennis van de lokale liefhebbers en komt u op plekken die voor anderen onbereikbaar zijn.
GPS mountanbiken
vanaf €22.50,-p.p.
Verhuur elektrische fiets
vanaf €24.50,-p.p.
Elektrische mountainbike
vanaf €34.5,-p.p.

Deprecated: Functie wp_make_content_images_responsive is sinds versie 5.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/outdoorcen/domains/outdoornunspeet.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5383