Over ons

Team

Ervaar, ontdek en beleef!

Wil je samen met je vrienden, familieleden of collega’s een leuk uitje boeken? Kom dan naar Outdoor Centrum Nunspeet! Wij bieden veel verschillende outdoor activiteiten aan. Deze zijn ideaal te boeken voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. De Veluwe is een super geschikte plek om met je vrienden of collega’s een leuke activiteit te doen midden in de natuur!
Ook als je met minder mensen komt kun je bij ons terecht, zo hebben wij bijvoorbeeld GPS-tochten te voet of op een mountainbike, maar je kunt ook fietsen huren om van de omgeving te genieten. Veel van deze activiteiten verzorgen wij vanuit Bezoekerscentrum Nunspeet.

Locatie  Plattegrond omgeving

Outdoor Centrum Nunspeet ligt aan de rand van de Veluwe en is dus een ideale startplek voor veel buitenactiviteiten. Daarnaast is de A28 ook nog eens op korte afstand van ons bedrijf en is het treinstation met twee minuten lopen nog dichterbij. Het maakt dus niet uit waar je vandaan komt, je kunt ons altijd bereiken!
In de buurt verschillende hotels en restaurants gevestigd, hierdoor kunnen wij complete arrangementen aanbieden inclusief overnachtingen en diners. Op het Veluwetransferium bij ons voor de deur kun je gratis parkeren en is het mogelijk de uitkijktoren te beklimmen. Vergaderbreaks, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten zijn bij ons zo geregeld!

Mensen achter Outdoor Centrum Nunspeet

Hendrik-Jan Borsboom (eigenaar) is op en top natuurliefhebber en graag actief in de natuur bezig. De beleving van de natuur laat hij dan ook in het hele bedrijf terugkomen. Dit unieke concept is onze gasten ook opgevallen waardoor ze regelmatig terugkomen om andere activiteiten te doen.
Naast Hendrik-Jan werken er ook verschillende instructeurs bij Outdoor Centrum Nunspeet.

Erkend leerbedrijf

Het bedrijf is een erkend opleidingsbedrijf. Er worden regelmatig stagiaires opgeleid tot vaardige instructeurs, zowel op MBO- als HBO-niveau.

Populaire activiteiten

Vanaf
€ 49 p.p.
Lelijke Eend verhuur
Vanaf
€ 49 p.p.

Lelijke Eend verhuur

Lelijke Eend verhuur op de Veluwe: Altijd als eens in een lelijke eend willen rijden, dit is de kans. Ga…

Meer informatie
Vanaf
€ 27.50 p.p.
Expeditie Robinson
Vanaf
€ 27.50 p.p.

Expeditie Robinson

Ben jij een echte Robinson, ontdek het tijdens ons arrangement Expeditie Robinson! Al jaren kijk je naar het tv programma,…

Meer informatie
Vanaf
€ 32 p.p.
Veluwe Dropping
Vanaf
€ 32 p.p.

Veluwe Dropping

De Veluwe dropping begint: Zojuist zijn jullie gedropt, samen met je team kijk je onwennig om je heen. Je richtingsgevoel…

Meer informatie