Over ons

Ervaar, ontdek en beleef!

Wil je samen met je vrienden, familieleden of collega’s een leuk uitje boeken? Kom dan naar Outdoor Centrum Nunspeet! Wij bieden veel verschillende outdoor activiteiten aan. Deze zijn ideaal te boeken voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. De Veluwe is een super geschikte plek om met je vrienden of collega’s een leuke activiteit te doen midden in de natuur!
Ook als je met minder mensen komt kun je bij ons terecht, zo hebben wij bijvoorbeeld GPS-tochten te voet of op een mountainbike, maar kunt u ook fietsen huren om van de omgeving te genieten. Veel van deze activiteiten verzorgen wij vanuit het Staatsbosbeheer Bezoekerscentrum, samen met Staatsbosbeheer delen wij dit centrum.

Locatie

Outdoor Centrum Nunspeet ligt aan de rand van de Veluwe en is dus een ideale startplek voor veel buitenactiviteiten. Daarnaast is de A28 ook nog eens op korte afstand van ons bedrijf en is het treinstation met twee minuten lopen nog dichterbij. Het maakt dus niet uit waar je vandaan komt, je kunt ons altijd bereiken!
Vlakbij ons Outdoor Centrum zijn verschillende hotels en restaurants gevestigd, hierdoor kunnen wij complete arrangementen aanbieden inclusief overnachtingen en diners. Op het Veluwetransferium bij ons voor de deur kunnen de auto’s gratis geparkeerd worden en is het mogelijk de uitkijktoren te beklimmen. Vergaderbreaks, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten zijn bij ons zo geregeld!

Mensen achter Outdoor Centrum Nunspeet

Het bedrijf is opgericht door Hendrik-Jan Borsboom en John Storm. Beide heren zijn natuurliefhebbers en zijn graag actief in de natuur bezig. De beleving van de natuur proberen zij dan ook in het hele bedrijf terug te laten komen. Dit unieke concept is onze gasten ook opgevallen waardoor ze regelmatig terugkomen om een andere activiteit uit te proberen.
Naast Hendrik-Jan en John werken er ook verschillende instructeurs bij Outdoor Centrum Nunspeet. Ook is het bedrijf een erkend opleidingsbedrijf en worden er regelmatig stagiaires opgeleid tot vaardige instructeurs, zowel op MBO- als HBO-niveau.

Populaire activiteiten

Vanaf
€ 57 p.p.
Duck Tour Veluwe
Vanaf
€ 57 p.p.

Duck Tour Veluwe

Heerlijk nostalgisch op pad met de aandoenlijke franse lelijke eend! Jullie gaan met behulp van een Road Book een prachtige route…

Meer informatie
Vanaf
€ 36 p.p.
Veluwe Dropping
Vanaf
€ 36 p.p.

Veluwe Dropping

En ineens staan jullie daar, geen idee waar. Gedropt op een onbekende plaats in het bos. Vanaf daar start de…

Meer informatie
Vanaf
€ 11 p.p.
Huifkartocht
Vanaf
€ 11 p.p.

Huifkartocht

Gewoon ouderwets genieten van de omgeving. Achter het span met paarden hangt een heuse huifkar. Met deze huifkar wordt een…

Meer informatie